5 syytä luoda ammattilaisprofiili Omakampaamoon jo opiskeluaikana

Miten käyttää opiskeluaika mahdollisimman tehokkaasti? Moderni hius- ja kauneusalan ammattilainen kääntää jo opintojen alkuvaiheessa katseen tulevaan. Listasimme sinulle viisi syytä, miksi tehdä jo nyt ammattilaisprofiili Omakampaamoon.

1. Profiili on ilmainen

Opiskeluaikana monella tulot ovat vielä pieniä, sillä työelämän sijaan on keskityttävä tärkeimpään, eli koulutukseen. Ammattilaisprofiili on sinulle ilmainen, kunnes päätät ostaa täyden palvelun itsellesi.

2. Paikka portfoliolle

Olet valinnut hyvin käytännönläheisen alan, joten opintoihisi kuuluu jo paljon työelämälähtöistä toimintaa. Vanha viisaus sanoo kuvan kertovan enemmän kuin tuhat sanaa. Kannattaakin siis kerätä parhaat asiakastyösi talteen heti. Omakampaamon profiiliin pystyt siirtämään kuvat helposti niin puhelimelta kuin tietokoneeltakin. Koska toiminta on nopeata ja vaivatonta, kuvat eivät turhaan jää lojumaan kamerasi muistikortille, vaan ovat ainoastaan siirron päässä julkaisemisesta. Portfolio on arvokas katsaus osaamisestasi ja kehittymisestäsi.

3. Tulevaisuus on verkossa

Alan kuin alan tulevaisuus on netissä. Tiedonhaun aikakautena hyvätkin ammattilaiset, jotka eivät markkinoi netissä, sivuutetaan. Oletko huomannut, että etsiessäsi palveluita netistä, ne, jotka eivät siellä näy, eivät myöskään kiinnosta niin paljon, että lisätietoja jaksaisi alkaa erikseen soittelemaan? Niinpä. Omakampaamon avulla näyt jo opiskeluaikana omilla töilläsi ja omalla persoonallasi.

4. Potentiaaliset harjoittelu- ja työpaikat

Harjoittelupaikan etsimiseen ja valintaan kannattaa panostaa. Usein yritys, jossa ensin harjoittelet, palkkaa sinut myös kesätöihin, ja mahdollisesti valmistuttuasi työntekijäksi. Hyvän vaikutuksen pystyy hakemuksellaan tekemään ainoastaan kerran. Mieti, miten helppoa työnantajan on klikata toimittamasi linkki ammattilaisprofiilisi auki, ja nähdä heti kaiken oleellisen sinusta tekijänä? Arvostettu ja kotimainen palvelu antaa sinusta hyvän, trendikkään ja ammattimaisen kuvan.

5. Siirrä päätökset tuonnemmas

Ennen kuin olet varma, mitä haluat tehdä, millaiselle asiakaskunnalle ja missä, on helppoa kotisivujen sijaan perustaa ketterä ammattilaisprofiili. Se tarjoaa sinulle näkyvyyden netissä, muttei tuo tullessaan maksuja sivujen suunnittelusta, domainista, päivittämisestä ja muusta vastaavasta. Ammattilaisprofiilia voit muokata omannäköiseksesi maksutta. Keskity siis rauhassa ydinosaamiseesi, ja jätä tietotekniset ratkaisut meille.

Sinulla on myös täysi vapaus kokeilla ilmaisprofiilillasi palveluamme. Kun pääset tutustumaan rauhassa palveluun, myös lopullinen ostopäätös helpottuu.

Kiinnostuitko?

Siirry luomaan itsellesi oma ammattilaisprofiili!